Vereniging Beurs voor den Diamanthandel
Amsterdam - Anno 1890 - De oudste diamantbeurs ter wereld

Naar de ledensite
 
INLOG/LOGIN
Klik hier voor het aanvraagformulier...
Lid van de World Federation Of Diamond Bourses

TOP
Lid worden...?

De huidige ontwikkelingen laten de behoefte van beroepsgroepen om zich te verenigen steeds sterker voelen.  Door samenwerking kan het individu zich gemakkelijker én beter profileren!  Als vakgenoot zal het lidmaatschap van de Vereniging u veel voordeel bieden.  In internationaal verband is de Vereniging georganiseerd in de Wereld Federatie Van Diamantbeurzen.

Als lid van de Vereniging kunt u binnenkort gebruik maken van het predikaat AUTHORISED DIAMOND DEALER en kunt u het WORLD DIAMOND MARK voeren.

U kunt het aanvraagformulier via de link hieronder downloaden of via de CONTACT-pagina om nadere informatie vragen. Het lidmaatschap staat open voor ondernemers in de diamanthandel en nijverheid, én in diamant gespecialiseerde juweliers.  Het lidmaatschap kan slechts worden verleend na een strenge ballotage-procedure, zoals dit reeds sinds 1890 het geval is!

Wanneer u belt met het kantoor van de Vereniging, (Telefoonnummer: 020 - 696 22 51) ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt inloggen op de speciale pagina met het aanvraagformulier.

Klik op het logo hiernaast om naar de ledensite te gaan...

© 2009-2015 VBVDD
Leden
HomeIntroHistorieNieuwsConsumentLedenWFDBContactLinksArchiefEnglish