Klik hier voor het aanvraagformulier...
TOP
Lid worden...?

De huidige ontwikkelingen laten de behoefte van beroepsgroepen om zich te verenigen steeds sterker voelen.  Door samenwerking kan het individu zich gemakkelijker Ún beter profileren!  Als vakgenoot zal het lidmaatschap van de Vereniging u veel voordeel bieden.  In internationaal verband is de Vereniging georganiseerd in de Wereld Federatie Van Diamantbeurzen.

Als lid van de Vereniging kunt u binnenkort gebruik maken van het predikaat AUTHORISED DIAMOND DEALER en kunt u het WORLD DIAMOND MARK voeren.

U kunt het aanvraagformulier via de link hieronder downloaden of via de CONTACT-pagina om nadere informatie vragen. Het lidmaatschap staat open voor ondernemers in de diamanthandel en nijverheid, Ún in diamant gespecialiseerde juweliers.  Het lidmaatschap kan slechts worden verleend na een strenge ballotage-procedure, zoals dit reeds sinds 1890 het geval is!

Wanneer u belt met het kantoor van de Vereniging, (Telefoonnummer: 020 - 696 22 51) ontvangt u een inlogcode waarmee u kunt inloggen op de speciale pagina met het aanvraagformulier.

De speciale sectie "uitsluitend voor leden" is momenteel in bewerking, de pagina's NIEUWSLINKS en LEDENLINKS zijn wel bereikbaar na INLOGGEN!
Ledenpagina
AMSTERDAM  DIAMOND  BOURSE
Amsterdam 1890 - World's oldest diamond bourse - Oudste diamantbeurs ter wereld
Lid van/Member of: World Federation Of Diamond Bourses
Home125 yearsHistorieNieuwsConsumentLedenWFDBContactLinksArchiefEnglish